Gevraagd: horecapersoneel


Kijk hier voor de leukste horecajobs in Bergen (aan Zee)

Gratis rubriek voor horecaondernemers


Zend je vacature naar: info@flessenpostuitbergen.nl o.v.v. ´Horecapersoneel´Hotel restaurant Victoria Bergen aan Zee

Gezellige medewerker bediening gezocht bij Hotel Restaurant Victoria

Ervaring en Duitse taal is wel gewenst, maar niet vereist.

Voor vragen of een gesprek mail; bart@hotelvictoria.nl.

***

Hotel Meijer Bergen aan Zee

Het team van de Housekeeping kan nog collega's gebruiken.

Reactie naar: Kantoor@hotelmeyer.nl

Of 06-53873732

***

blooming

Graag ontmoeten we leuke mensen die graag willen werken als allround gastheer/gastvrouw voor de bediening in het restaurant van het Hotel. Je zult worden ingezet bij ontbijt of diner in het restaurant en werkt in bijbehorende shifts.

Na het zomerseizoen zal je ook betrokken zijn bij de bediening van de zakelijke partijen die wij ontvangen in het Hotel en op conferentielandgoed Het Hof.

Kortom veel variatie in een prachtige omgeving! We bieden bepaalde tijd contracten van minimaal 7 maanden aan voor parttime medewerkers (vanaf 24 uur).

Functie-eisen Gastheer/Vrouw:

De medewerker bediening is primair verantwoordelijk voor het serveren van dranken en gerechten en reageert alert en adequaat op verwachtingen en wensen van de gast.

Medewerkers bij het Hotel en Het Hof worden ingezet op het opnemen van bestellingen, aannemen van tafelreserveringen en afrekenen met gasten. Junior medewerkers worden vooral ingezet voor het bedienen van gasten en/of het afruimen van tafels bij het ontbijt.

•Minimaal MBO niveau 3 voor vaste medewerkers (opleiding Ondernemer Horeca of Gastheer/Gastvrouw)

•Communicatief vaardig, behulpzaam en gastgericht

•Ervaring in de bediening is vereist

•Kennis van Engels en Duits (mondeling) is een pré


Meld je dan aan via hr@weareblooming.com. Je bent woonachtig in Bergen of directe omgeving en vaak beschikbaar op vrijdag, zaterdag of zondag (ochtend, middag of avond).

***

Pizzeria Montagne

Voor onze nieuwe te openen ijssalon zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers. Vindt je het leuk om met een breed assortiment ambachtelijk geproduceerd Italiaans ijs te werken, kom dan even langs voor een kennismaking. Je kunt ook bellen met Taha voor meer informatie, 06-46087224 of 072-8881881. Gelateria Montagne is gevestigd aan de Breestraat 35 in Bergen.


***

Duinvermaak Bergen

Het bekendste pannenkoekenrestaurant van Noord-Holland, met een unieke sfeer en gelegen in een prachtig monumentaal pand in Bergen, zoekt een gedreven en ervaren serveerster (m/v, 18+) voor 24-32 uur per week. Zonder late avonddiensten!!

Wij bieden een dynamisch bedrijf met een leuk jong team en een zeer grote variatie in gasten, van sportieve groepen en kids in de speeltuin tot 80+!

Ben jij diegene die in drukke periodes het hoofd koel kan houden en Bergen kunt verzetten? Kom bij ons langs, je bent welkom!
Reacties graag naar info@duinvermaak.nl of 072-5813927, Hans Weber 


***

Bistronomie 't Parkje

Vacature: medewerk(st)er bediening (parttime/fulltime)

Met jou in onze bedieningsbrigade ontbreekt het onze gasten aan niets. Je geeft het woord gastvrijheid echt inhoud met kennis, passie en persoonlijkheid. Ben je hoffelijk, voorkomend en nauwkeurig, dan zijn wij op zoek naar jou! Wil jij ons team komen versterken, mail dan naar info@parkje.com (cv en motivatiebrief).

***

Hemingway's beach restaurant, Bergen aan zee.

Zoekt

-ass. Bedrijfsleider

-bediening medewerkers

-leerling gastheer/gastvrouw

-terras tijgers / runners

-afwassers

-Zelfstandig werkend kok

-Leerling kok (bol & bbl)

-oproep / hulpkoks

Denk aan de ruige zee, de luchten en de zon. De vrijheid en de gasten die komen genieten, daar waar we werken onder toeziend oog van de gasten, werken we met lokaal, veelal biologisch, eerlijk, duurzaam met producten van eigen teelt, brood van ruige Bio bakkers, vlees van terroir boeren, vis van nachtbootjes en strandvissers, mooie wijnen van de Gouden Ton Bergen. Voor coffee specials van de barista, drukke lunches, borrels en diners. Hemingway's kent daarom vele gezichten en mogelijkheden van de ochtend tot laat in de avond. We zoeken jou! Om met ons Hemingway's op de kaart te zetten. Als ontmoetingsplek voor gasten die van genieten houden. De toeristen en de locals, de foodies en de culigekken, maar ook de buurman, je tante en vrienden en jezelf. Een plek waar iedereen zich thuis voelt. Ga je het avontuur aan, de kust aan, permanent op het strand!

Het wordt een ontdekkingsreis en jij kan mee!

Voor de oproepkrachten; de maanden juni/juli/augustus minimaal 20 uur per week.

Zit het koken in je? Ben je enthousiast? Houd je van verse producten? Het ambacht?! Spreekt het strand je aan? Wil je werken aan een van de mooiste plekken van Nederland? Met een team dat voor elkaar door het vuur gaat? Wil je groeien op vele fronten?

Spreek dit je aan? Dan ben jij degene!

Stuur een mail naar Jeroen Klepper: jeroenklepper@hotmail.com

***

Restaurant Fabbrica in Bergen

Ben jij 25 jaar of ouder? Ervaring als #souschef? Pak dan deze kans en solliciteer bij Fabbrica Bergen!

Wij groeien en ontwikkelen nog elke dag en daarom zijn wij op zoek naar een creatieve en gepassioneerde duizendpoot die het #keukenteam kan versterken.

Ben jij de #souschef die wij zoeken? Of ken je iemand?

Solliciteer dan NU!

renate@fabbrica.nl voor de #vacature

***

Restaurant Bergen Binnen is op zoek naar partimers in de bediening én een fulltime zelfstandig werkende kok. Enige ervaring is vereist. Reageer voor meer info via: info@bergen binnen.nl

***

Fabel's Eten & Drinken Bergen
vraagt parttime medewerkers in de bediening. Voor meer info stuur een bericht naar Andre Rzepka info@fabels-bergen.nl  of bel naar: 072-5814003

***

Restaurant De Duinerij
in Bergen aan Zee is per direct op zoek naar: Personeel voor de bediening, fulltime/parttime.

Heb je zin om bij ons te komen werken stuur een mailtje naar info@deduinerij.nl t.a.v. Yvonne Meijer.


***

Gezocht. Per direct. Medewerk(st)er bediening

Voor ons restaurant 'Het Huis met de Pilaren' in Bergen.
Zoek jij een leuke Full-time baan, neem dan contact met ons op. Tel. 072-5812187
Email. pilaren@quicknet.nl Of kom langs.

***

Fabbrica Bergen is opzoek naar jou! Ben jij creatief en heb je passie voor het vak als zelfstandig werkend kok, stuur dan je sollicitatie met C.V. naar paul@fabbrica.nl

***

Proeflokaal Café d'Alderliefste zoekt collega's. Ben jij een horecakanjer van 22 jaar of ouder met veel ervaring, en horeca papieren? Ben jij gastgericht? heb je goede productkennis? Dan zijn we dus op zoek naar JOU! Laat van je horen en stuur ons een mail. Info@cafe-Alderliefste.nl